Sherpa Pet hondentassen

Eindelijk is Sherpa Pet nu ook verkrijgbaar in Nederland! Sherpa Pet is een waar begrip in de Verenigde staten. Deze hondentassen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook voorzien van alle gemakken voor baasje en hond. De tassen zijn gemaakt van zeer kwalitatief materiaal. U krijgt bovendien 1 jaar garantie op een Sherpa Pet hondetas. 

Sherpa Pet hondentassen worden gratis verzonden binnen Nederland!

 

Aantal weergeven:
Sorteren op:
Sherpa Pet - Amelia Tote
Sherpa Pet - Amelia Tote
Hondendraagtas zand
Deze hondendraagtas is een lust voor het oog. De tas is prachtig afgewerkt en heeft een zeer mooie voering. Het zachte dekentje in deze hondentas zorgt er voor dat uw hond heerlijk ligt. Dankzij het stevige ventilatiegaas wordt de tas goed geventileerd. Deze tas is geschikt voor ho..
Sale
€159,95 €69,95
Excl. BTW: €69,95
Sherpa Pet - Tote
Deze hondentas is compact en ideaal voor dagelijks gebruik. De tas is gemaakt van zacht materiaal waardoor de tas niet hard aanvoelt voor uw hond. De bodem is zeer stevig en comfortabel voor uw hond dankzij het meegeleverde zachte bodemdekentje. Het ventilatiegaas is sterk en kan dus te..
Sale
€99,95 €79,95
Excl. BTW: €79,95
Sherpa Pet - Amelia Trolly
Sherpa Pet - Amelia Trolly
Hondentrolly zwart
Deze hondentrolly is een lust voor het oog. De trolly is prachtig afgewerkt en heeft een zeer mooie voering. De zachte dekentjes in de trolly zorgen er voor dat uw hond heerlijk ligt. Dankzij het stevige ventilatiegaas wordt de trolly ook goed geventileerd. Deze trolly is geschikt ..
Sale
€179,95 €79,95
Excl. BTW: €79,95
Sherpa Pet - Amelia Tote
Sherpa Pet - Amelia Tote
Hondentas zwart
Deze hondentas is een lust voor het oog. De tas is prachtig afgewerkt en heeft een zeer mooie voering. Het zachte dekentje in deze hondentas zorgt er voor dat uw hond heerlijk ligt. Dankzij het stevige ventilatiegaas wordt de tas goed geventileerd. Deze tas is geschikt voor honden ..
Sale
€159,95 €69,95
Excl. BTW: €69,95
Sherpa Pet - Multi bag
Sherpa Pet - Multi bag
Hondentas & -rugzak
Deze multifunctionele hondentas kan over de schouder en op de rug gedragen worden. Met de verstelbare hengsels tovert u de tas in een hondenrugzak. De tas is gemaakt van zacht materiaal waardoor het niet hard aanvoelt voor uw hond. De bodem is zeer stevig en comfortabel dankzij het meeg..
Sale
€139,95 €109,95
Excl. BTW: €109,95
Sherpa Pet - Original Deluxe
Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige honden reistas dan is de Original Deluxe een aanrader. Deze tas is gemaakt van zacht materiaal waardoor de tas niet hard aanvoelt voor uw hond. De bodem is zeer stevig en comfortabel voor uw hond dankzij het meegeleverde zachte bodemdekentje. Het ven..
€129,95
Excl. BTW: €129,95
Sherpa Pet - Original Deluxe
Sherpa Pet - Original Deluxe
Honden reistas rood
Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige honden reistas dan is de Original Deluxe een aanrader. Deze reistas is gemaakt van zacht materiaal waardoor de tas niet hard aanvoelt voor uw hond. De bodem is zeer stevig en comfortabel dankzij het meegeleverde zachte dekentje. Het ventilatiegaas is..
€129,95
Excl. BTW: €129,95
Sherpa Pet - Original Deluxe
Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige dierentas dan is de Original Deluxe een aanrader. Deze tas is gemaakt van zacht materiaal waardoor de tas niet hard aanvoelt voor uw huisdier. De bodem is zeer stevig en comfortabel dankzij het meegeleverde zachte bodemdekentje. Het ventilatiegaas is..
€129,95
Excl. BTW: €129,95
Sherpa Pet - AKC Duffle
De AKC Duffle is de bestseller van Sherpa Pet! Deze hondentas is voorzien van veel ventilatiegaas en een zacht dekentje. Dit maakt de tas erg comfortabel voor uw hond. Het prachtige design geeft deze hondentas een luxe uitstraling. De tas is geschikt voor honden die maximaal 6kg wegen. ..
€99,95
Excl. BTW: €99,95
Sherpa Pet - Original Deluxe
Sherpa Pet - Original Deluxe
Hondentas boston tweed
Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige hondentas dan is de Original Deluxe een aanrader. De tas is gemaakt van zacht materiaal en de bodem is voorzien van een zacht dekentje. Dit maakt de tas erg comfortabel voor uw hond. Het ventilatiegaas is sterk en kan dus tegen een stootje. Deze hond..
€139,95
Excl. BTW: €139,95
Sherpa Pet - Delta Deluxe
Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige honden reistas? Dan is de Delta Deluxe een aanrader. Deze reistas is gemaakt van zacht materiaal waardoor de tas niet hard aanvoelt voor uw hond. De bodem is zeer stevig en comfortabel dankzij het meegeleverde zachte dekentje. Het ventilatiegaas..
€129,95
Excl. BTW: €129,95
© dogbag.nl